Mobile Legends Karakter Analiz 7

Haziran 18, 2019

Harley

Harley oyunun en ölümcül büyücülerinden bir tanesi. İkinci yeteneği size hareket hızının yanında, ikinci kullanışınızda kaçış özelliği kazandırıyor. Eşyalarınızı düzenlerken kullanım süresi azaltma ve büyü hasarı gücü edinmeye çalışın.

Hylos

Hylos ihtiyacı olan mana yüzünden oldukça mühür ve eşya bağımlısı bir kahraman. Yeteneklerini kullanmak için mana yerine can kullanabiliyor olmanız bunu sürekli yapmanız gerektiği anlamını taşımıyor, aksine kullandıkça dezavantajlı bir duruma düşüyorsunuz.

Odette

Odette takım savaşları için muazzam bir kahraman. Can çekme ve kullanım süresi azaltma eşyalarıyla donattığınızda bir tank kadar hasar alabilir ve diğer yandan ciddi hasara sebep olabilir.


Helcurt

Helcurt’un pasif yeteneği sayesinde oyundaki en eşsiz kahramanlardan biri olmayı başarıyor. Öyleki rakibinizinin üzerinizde kullandığı her yetenek sonucunda silence yiyecektir, bu sebeple kombo yapmaları oldukça zor. Ancak kaçış ve vuruş seçenekleriniz sınırlı olduğundan sağlam bir stratejiye ihtiyacınız var.

Ruby

Ruby büyücü görünümlü bir savaşçı. Hem ikinci yeteneği hem üçüncü yeteneği rakibi kendine çekerek stunlıyor ve böylece tüm gazabınızı rakibe yıkmak için size süre doğuyor

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok