Mobile Legends En İyi karakter Analiz 5

Haziran 18, 2019

Johnson

Johson yüksek zırh ve büyü gücüne ihtiyaç duyan tank türü bir kahraman. Tank formunu aldığınızda ne kadar hızlı gidiyorsanız vuruşunuz o denli yüksek olacaktır. Bu sebeple kaçan rakiplerinizi kolayca yok etmek için üçüncü yeteneği oldukça kullanışlı.

Vexana

Vexana tüm gücü kontrolünüze alabileceğiniz oldukça ilginç bir büyücü. Yetenekleri eşya ihtiyacından bağımsız olarak oldukça güçlü vurabilse de eşyalarla tamamladığınızda hiç kimsenin kaçarı yok.

Gatotkaca

Siz hiç savaşçı gibi vurabilen tank gördünüz mü? Artık göreceksiniz. Gatot ile ne kadar fazla cana sahipseniz vuruş gücünüz o kadar artıyor. Fakat maçın ilk dakikalarında biraz defansif oynayarak eşyalarınızı tamamlamayı beklemeniz gerekiyor.


Roger

Roger’da uzmanlaşmanızın zaman alabileceği ancak yeterli seviyeye ulaştığınızda ortalığı toz duman edebilecek bir kahraman. Benim de favorim olan bu kahramanın oyundaki her türlü senaryoya uygun bir yeteneği bulunuyor. Bu sebeple de oynaması en keyifli kahramanlardan.

Franco

Franco ölümcül tanklardan bir tanesi. Rakibinizle vuruşmayı bitirdiğinizde eğer belirli bir süre hasar almazsanız canınız inanılmaz şekilde tekrar doluyor.

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok