Mobile Legends Karakter Analiz 4

Haziran 18, 2019

Akai

Mobile Legends’ın Kung-Fu pandası her yetenek kullandığında belirli bir miktar kalkan ediniyor. Bu sebeple en önemli eşya kullanım süresi azaltan eşyalar. Ancak unutmamanız gereken bir nokta rakibinize her vuruşunuzda bir sonraki hasarın miktarı azalıyor. Hesaplamayı kavradıktan sonra yine çok keyif alabileceğiniz kahramanlar arasına girebilir.

Karina

Karina saldırı hızı ve kritik vuruş odaklı bir kahraman. Bunların haricinde büyü gücü edinmeniz de oldukça yardımcı olacaktır. Birisini öldürdüğünüzde veya assist yaptığınızda yeteneklerinin kullanım süreleri ciddi miktarda düşüyor.

Kagura

Kaguranın zorluk seviyesinin neredeyse maksimum olması sizi şaşırtmasın çünkü gerçekten oynaması oldukça zorlu bir kahraman. Yeteneklerini kullanırken aklınızın karışması oldukça normal ancak hem ölümcül hemde kaçış için harika bir yetenek kiti bulunuyor.


Zhask

İlk bakışta kompleks gözüksede aslında basit ve ölümcül kombosu olan bir kahraman Zhask. Tüm yapmanız gereken ilk yeteneğinizi stratejik olarak kullanmadan önce asla diğer yeteneklerini kullanmayın ki bu sayede maksimum hasara ulaşabilesiniz. Üçüncü yeteneğini hem tuzak hem de kaçış aracı olarak kullanmanız mümkün.

Fasha

Fasha vuruş gücü yüksek olmasa da kesinlikle oynarken en çok keyif alacağınız bir büyücü. Zorluk seviyesi belirtildiği kadar yüksek olmadığını düşündüğümüz Fasha biraz daha savaşçı-büyücü karışımı bir kahraman.


24,000 SP (BP) Kahramanlar



Diggie

Diggie her ne kadar destek kahramanı olarak listelenmiş olsa da tek destek niteliğindeki yeteneği olan üçüncü yeteneği kullandığınızda takım arkadaşlarınıza kalkan sağlıyorsunuz. Eğlenceli bir diğer yeteneğiyse kendini yumurtaya çevirerek hasardan korunması.

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok