Mobile Legends En İyi Karakter Analiz 3

Haziran 18, 2019

Fanny

Fanny’nin zorluk seviyesi oldukça yüksek. 3 saniye geçmediği sürece sürekli kullanabileceğiniz mesafe-kapatma yeteneği dışında diğer yeteneklerinin herhangi bir efekti bulunmuyor. Bu sebeple rakibinizi yok edebilmek için salt güce ihtiyacınız var.

Chou

Chou’nun yeteneklerini hatırlaması oldukça kolay. İlk olarak ikinci yeteğiyle charge olun, ardından ilk yeteneğiyle üçlü vuruş gerçekleştirin ve üçüncü yetenekle de işinizi bitirin. Ancak konu eşyalara geldiğinde oldukça farklı kombinasyonlar deneyebilmeniz mümkün.

Aurora

Aurora’nın üçüncü yeteneğiyle meteor olup rakibinizin üzerine yağabilirsiniz! Ancak pasif yeteneğinden maksimum fayda sağlamak istiyorsanız eşyalarınızı kullanım süresi azaltma odaklı düzenlemelisiniz. Yetenekleri genellikle toplu nüfuz ettiğinden spell vamp almayı da düşünebilirsiniz.

Estes

Estes tam anlamıyla bir destek kahramanı ve bu sebeple arka planda olmanız ciddi önem taşıyor. Bu sayede takım arkadaşlarınıza maksimum yardımı sağlayabilir ve üçüncü yeteneğiyle kaçmaya yeltenen rakiplerinize büyük darbe vurabilirsiniz.


Gord

Gord tamamen büyü gücüne dayalı bir kahraman. Eşyalarınızdan yeterli büyü gücünü bir kez edindiğinizde rakiplerinizin kaçacak yer arayacağına emin olabilirsiniz. Büyü gücünün yanında spell vamp ve kullanım süresi azaltma edinmeniz durumunda ise yok edici bir güç haline 

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok