Mobile Legends En İyi Karakter Analiz 6

Haziran 18, 2019

Argus

Argus oldukça egzotik, melee bir savaşçı. Argus’u en eğlenceli yapan kısım Ölüm Meleği yeteneği. Bu yeteneği kullandığınızda 5 saniyeliğine ölümsüz oluyorsunuz ve bu süre boyunca verdiğiniz hasar, yetenek bittikten sonra size can olarak geri dönüyor.

Irithel

Irithel oldukça çok yönlü bir kahraman. Hızı ve vuruş gücüyle ön planda olduğundan eşyalarınızı buna göre hazırlamanızı tavsiye ederiz. İlk yeteneğini kullanarak rakibinizin zırhını delin ardından ikinci yeteneğiyle hızını azaltın ve işinizi bitirin.

Lancelot

Oyunun en güçlü vuruş gücüne sahip kahramanlarından biri olan Lancelot özellikle üçüncü yeteneğinin sağladığı özellikle oynaması oldukça keyifli kahramanlardan. Yetenek süresi boyunca hasar almayacağınızdan, tamamen kaba kuvvete odaklanabilirsiniz.


Lapu Lapu

Sizi uyarmamız gereken nadir kahramanlardan olan Lapu Lapu’nun yetenekleri kavraması ve hatırlaması oldukça zorlu olan kahramanlardan. Ancak bir kez uzmanlaştığınızda kesinlikle ortalığı toz duman edebilirsiniz.

Lolita

Lolita’nın sahip olduğu kalkan sayesinde hayatta kalma olasığınız yüksek de olsa bu kalkanın sadece mesafeli otomatik saldırılara karşı çalıştığını unutmayın. Tüm yeteneklerini tam potansiyelinde kullanabilmek için oldukça fazla eşyaya ihtiyaç duyduğundan, maçların ilk dakikalarında savunma odaklı oynayarak hayatta kalmaya çalışmalısınız.

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok