Clash Of Clans Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

Haziran 18, 2019
Clash Of Clans Yeni Başlayanlara Tavsiyeler

Supercell'in sevilerek oynanan oyunu Clash of Clans yeni başlayanlar için ileride sorunlar doğuracak hatalar yapmaya son derece müsait bir oyun. Bu yüzden yeni başlayanlar için birkaç tavsiyede bulunmayı yerinde bulduk.
Oyunda hızlı bir yükseliş göstermek istiyorsanız önceliğiniz klan kalesi inşa etmek olsun. Hele bir de daha önceden oyunu oynayan arkadaşlarınız varsa onlarla birlikte hareket etmenizde fayda var. Çünkü bu oyun, özellikle yeni başlayanlar için, bir takım oyunu. Klan kalenizikurmadan bir klana üye olamazsınız. Klana üye olmadan da asker desteği alabilmeniz mümkün değil. Asker desteği ise yeni başlayanlar için çok önemli bir etken. Kalkanınız olmadığı zamanlarda saldırı alma ihtimaliniz epey yüksek.


Klan kaleniz olursa, özellikle klanınızdaki yüksek seviyeli oyunculardan alacağınız savunma birimi bağışları, köyünüze yapılan saldırıyı çok rahat bir şekilde savuşturacaktır. Saldırı eşleşmelerinde oyuncu seviyeleri ve asker seviyeleri arasında büyük bir fark bulunmaz. Dolayısıyla başarı için en önemli çıkar yolunuz, klan kalenizdeki yüksek seviyeli askerler. Onlar olduğu sürece köyünüzdeki ganimetin saldırı sonucunda kaybedilmesi bir hayli zor olur. Gelişiminiz için ise ganimetler olmazsa olmazlardandır. Ancak bunu bilmeyen birçok oyuncu,kalesini geç kurduğu için ya oyunu bırakmak zorunda kalıyor ya da çok yavaş bir şekilde gelişiyor.
Oyuna başlarken yapılan en büyük hatalardan bir diğeri yeşil taşları harcamanızdır. Düşük seviyelerde inşa süreleri zaten oldukça kısa bir zaman alıyor. Oyunun ilerleyen zamanlarında 14 gün süren yükseltmeleri gördüğünüzde o sürelere şükredeceksiniz. Bu süre farklılıkları bir yana, yeşil taşların esas önemi, inşaatçı almadaki tek birim olmasıdır. Oyun size en fazla 5 inşaatçı yapma şansı tanıyor. Her inşaatçı ise katlanarak artan yeşil taş istiyor. Oyunda biraz zaman geçirdikten sonra anlayacaksınız ki, en hızlı gelişme yolu inşaatçıyı bir an önce maximuma çıkarmak. Yeterince inşaatçınız varsa, ihtiyacınız olan köy düzenine hızlı bir şekilde ulaşırsınız. Bunun için de oyunun başında sabırlı olmanız ve gelen yeşil taşları biriktirmeniz gerekiyor. İnşaatların ve asker basımlarının hiçbirini taşla bitirmeyin, sürenin dolmasını bekleyi

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok