Brawl Star En İyi Karakterler 2

Haziran 18, 2019

Brawl Stars Nadir Sınıfı Karakterleri

Brawl Stars en iyi karakterler isimli konumuza devam ediyoruz.Sırada nadir sınıfa ait karakterlerimiz göreceğiz.Başlayalım.
1- El Primo
El Primo isimli karakterimiz Meele tank rolünde bir kahramandır.Yakın mesafede savaşmaktadır.Rakiplerine güçlü yumruk atışları yapmaktadır.Dayanıklı bir karakterdir.Süper gücü uzak bir yere fırlayıp atlaması ve hasar vermesidir.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Savaş Topu,Soygun ve Elmas Kapmaca
2- Barley
Barley isimli nadir karakterimiz uzak mesafeden hasar vermektedir.Şişe atarak düşmanlara yüksek hasar vermektedir.Mesafe oldukça uzun olabilir bu yüzden oldukça avantajlıdır.Süper gücü ise attığı şişeleri yakarak hasarına hasar katmaktadır.Oldukça etkilidir.Bu karakter ile oynarken duvar arkasında kalmaya özen gösterin.Hemen eriyebilen bir karakterdir.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Savaş Topu,Soygun ve Elmas Kapmaca
3- Poco
Poco isimli karakterimizde uzaktan hasar veren bir yapıya sahiptir.Kendisi sağlıkçıdır.Yani takım arkadaşlarına can verebilir.Her takımda istenen bir karakterdir.Normal gücü ses dalgaları göndererek düşmana hasar vermektedir.Süper gücü ise hem kendine hem de takımına can vermektedir.Canı çok azdır,dikkatli oynamak gereklidir.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Bütün Modlar

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok