Brawl Star En İyi Karakterler

Haziran 18, 2019

Brawl Stars Başlangıç Sınıfı Karakterleri

Toplamda 8 adet karakter vardır.Birinden başlayalım.
1- Shelly



Shelly isimli karakterimiz ranged bir karakter yani uzak mesafeden hasar verebiliyor.Atış yaptığında aynı anda 5 adet mermi fırlatıyor.Süper gücü ise daha etkili bir şekilde,pompalı tarzında atış yapmaktadır.Rakiplere fazla yaklaşmadan oynamak gerekir.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Elmas Kapmaca,Soygun ve Boss Kapışması
2- Nita



Nita isimli karakterimizde uzun mesafeden hasar verebilen bir karakterdir.Uzaktan oldukça güzel hasar verebilen bu karakterin süper gücü ise bir ayı çıkarmasıdır.Ayıyı özellikle defans yaparken çıkarmak oldukça işe yarayacaktır.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Elmas Kapmaca,Soygun,Savaş Topu ve Hesaplaşma
3- Colt



Colt isimli karakterimizde uzak mesafeden hasar vermektedir.Bir atışta sıralı bir şekilde 6 mermi yollamaktadır.Süper gücü ise mermi fırtınasıdır.Oldukça fazla bir şekilde bir alana hasar verir.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Soygun,Elman Kapmaca ve Hesaplaşma
4- Bull



Bull isimli karakterimiz ise kısa mesafeden hasar verir.Yani rakibe biraz yakın olması gerekir.Pompalı tarzında bir silahı vardır.Süper gücü ise buldozerdir.Koşarak hedefe çarpar ve hasar verir.Canı fazla olduğu için tank rolündedir.Ne kadar yakında olursa o kadar fazla hasar verir unutmayın.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Soygun,Elmas Kapmaca,Boss Kapışması ve Savaş Topu
5- Brock



Çok uzak mesafeden hasar verebilmektedir.Oldukça fazla hasar veren bir yapısı vardır.Roket atmaktadır.Yalnız kaçmakta zorlanmaktadır.Süper gücü ise roket yağmurudur.Belli bir yere bir çok roket atmaktadır.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Soygun,Elmas Kapmaca ve Hesaplaşma
6- Jessie



Jessie isimli bayan karakterimiz ise yine uzak mesafeden hasar veren bir herodur.Normal atışı şok silahıdır.Oldukça uzun mesafelerde etkili olur.Süper gücü ise bir yere otomatik ateş eden turret koymasıdır.Oldukça etkilidir.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Elmas Kapmaca,Savaş Topu ve Soygundur.
7- Dynamike



Dynamike ise dinamit atan bir karakter.Belli bir mesafeye kadar atıyor ve ortaya inanılmaz bir hasar çıkıyor.Bu bombaları duvarların üstünden de atabilirsiniz.Defansta oldukça etkilidir.Süper gücü ise bir alana kocaman bir bomba atması ve düşmanları geri püskürtmesidir.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Elmas Kapmaca,Soygun ve Savaş Topu.
8- Bo



Bo isimli karakterimizde uzak mesafeden hasar verebilmektedir.Patlayan mermiler atmaktadır.Yüksek hasar vermektedir.Süper gücü ise yerlere tuzak yerleştirmesidir.Bu tuzağa basınca patlamakta ve rakibe güzel hasar vermektedir.1 e 1 kapışma da çok güçsüzdür.
En Etkili Olduğu Oyun Modları : Elmas Kapmaca ve Savaş Topu

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok