PUBG’de Kazanmak için Yapılması Gereken Basit 5 Şey

Haziran 18, 2019
01
PUBG’de kazanmak için yapılması gereken basit 5 şey

‘PlayerUnknown's Battlegrounds’ (kısa adıyla PUBG),betadan henüz yeni çıkmış sayılır ancak henüz betadayken bile popülerliği o kadar arttı ki Steam raporlarına göre oyuncu sayısı 3 milyona yaklaştı. Toplamda 28 milyon kez indirilen yapımda kıran kırana mücadeleler yaşanıyor. Kazanmak ise o kadar kolay değil.


02
PUBG’de kazanmak için yapılması gereken basit 5 şey
Tüm savaş oyunlarında olduğu gibi PUBG’de de kazanmak için sadece yetenek yetmiyor. Ne kadar iyi oynadığınızın yanında strateji kurma kabiliyeti de gerekli. İşte faydalı olabilecek birkaç taktik:
03
PUBG’de kazanmak için yapılması gereken basit 5 şey
1) Haritaları iyi tanıyın
FPS/Hayatta Kalma türündeki oyunda Erangel ve Miramar isimli iki adet devasa ve çok detaylı harita var. Bu haritaları yakından tanımak sizin için çok yararlı olacaktır. Oyuna başladığınızda bir yandan etrafı keşmetmeye de özen gösterin ki o maçta faydasını görmeseniz bile gelecekte gireceğiniz karşılaşmalarda bölgede hakim bilgiye sahip olan kişi siz olduğunuzdan dolayı avantajlı konumda olacaksınız.
 04
PUBG’de kazanmak için yapılması gereken basit 5 şey
İlk dene





yimlerinizde maçların başında paraşütle aşağı atlarken haritanın farklı noktalarına inmeye özen gösterin ki farklı bölgelerde deneyim sahibi olun. Karayı gördüğünüzde hemen aşağı atlamayın ama uçağın da çok fazla rotasında seyretmesne izin vermeyin. Haritanın merkeze uzak, ücra ve kararsız oyuncularla dolu bölgelerine adım atmak istemezsiniz. 
05
PUBG’de kazanmak için yapılması gereken basit 5 şey
Karaya ayak basmadan önce kendinize bir rota belirlermeye çalışın. Acele etmeye gerek yok, haritayı öğrenmek için çok zamanınız olacak. Eğer co-op modunda oynuyorsanız iniş yerlerini ve buluşma yerlerini önceden belirlemeniz daha önemli. Farklı farklı yerlerden tekrar bir araya gelmeniz 



PUBG’de kazanmak için yapılması gereken basit 5 şey
2) Plan Yapın 
Oyunda süre ilerledikçe harita daralmaya başlayacak ve oyuncular gittikçe daha fazla merkeze doğru yaklaşmak zounda kalacaklar. Ortam kalabalıklaşıcak ve hatalar yapılacak. Oynanabilir alana yetişmek için ortalıkta deli dana koşmak da bu hatalardan bir tanesi. Mümkün olduğunca açık arazide olmamaya çalışın. Yanınızda her zaman siper olarak kullanabileceğiniz bir şeyler olmasına özen gösterin. 



ANAHTAR KELİMELER:pubg steam
pubg mobile
pubg pc
pubg oyna
pubg nedir
pubg lite
pubg mobile oyna
pubg fiyat
pubg hile indir
pubg hileleri 2019
pubg hile mobil
pubg hile yapma
pubg mobile hile android
pubg mobile hile 2019
pubg mobile uc hilesi
pubg hack 2019

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok