Mobile Legends Kahraman Değelendirme ve Taktikler

Haziran 18, 2019


Mobile Legends


Balmond

Balmond’u bir tanktan ziyade savaşçı olarak oynamak çok daha akıllıca bir seçim olacaktır. Eşyalarınızda kullanım süresi azaltma olduğuna emin olun. İlk yeteneğiyle savaşa başlayın, ikincisiyle ekstra hasar yaratın. Eğer rakibinizin canı yarıdan az ise üçüncü yeteneğinizle alaşağı etmeniz oldukça muhtemel.

Miya

Miya müthiş hızlı vuruş gücüne sahip bir kahraman. Her bir vuruşunuzda vuruş hızınız daha da artıyor ve buna eşyalardan alacağınız vuruş hızı da eklendiğinde izlemesi de oynaması da gerçekten keyifli bir kahraman haline geliyor.


Clint

Clint’in yetenekleri sayesinde rakibinizi her daim size yakın tutabilirsiniz. Sadece iki şeyden emin olun, ilki kendinizi uzaklaştırmamak, diğeriyse ikinci yeteneğini beş kez ard arda kullanmak.

Alice

Alice tank-büyücü karışımı ilginç bir kahraman. En önemli kazanımı spell vamp ve kullanım süresi azaltma eşyalarından edindiğinden bunlara dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Kombosuyla oldukça basit ve kaçması zor.

Minotaur

Bir tank kahramanı olan Minotaur ile amacınız olabildiğince fazla rakip tarafından çevrelenmek. Eşyalarınızdan saldırı hızı edinmeli ve Rage Moduna olabildiğince hızlı giriş yapmaya çalışmalısınız.

Hilda

Hilda en verimli olarak çalılıkların arasında kendini gösterebiliyor. İkinci yeteneğini üç kez ardarda kullabilirsiniz. Üçüncü yeteneği ise tam bir iş bitirici görevi görüyor.

Rafael

Birkaç farklı oynama yönü olan Rafael ile saldırıdaysanız rakibinizin hızı oldukça düşüyor. Destek olarak oynarsanız takım arkadaşlarınızın hızını yükseltebiliyorsunuz. En önemli kazanımıysa tabiki kullanım süresi kısaltma ve büyü gücü eşyaları.

Yazımızın burada sonuna geldik. Sizlere son bir önemli tavsiyemiz ise yeni bir kahraman satın almadan önce mutlaka haftalık ücretsiz kahramanlar arasına girmesini beklemek. Her ne kadar sizlere olabildiğince fazla bilgi sunmaya çalışsak da en önemli faktör bu kahramanları birinci elden kendiniz denemeniz. Bir sonraki Mobile Legends yazımızda görüşmek üzere!

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok