Call of Duty Warzone – En İyi Silahlar: Gücüne Güç Kat !

Mart 31, 2020
Sizlerin doğrultusunda Call of Duty Warzone ile ilgili yazılarımıza, daha doğrusu rehberlerimize devam ediyoruz. Bir önce ki konumuzda yeni başlayanların bilmesi gereken bazı taktikleri vermiştik. Adım adım her türlü şeyi ele alacağız merak etmeyin. Şimdi bir önemli konu daha bulunuyor. Silahlar. Bildiğiniz üzere FPS oyunlarında silahları bilmek ve onları iyi bir şekilde kullanmakta önemlidir. Aslında bu tür oyunlarda en iyi dostunuz silahınızı oluyor. Siz her silahı da iyi kullansanız bazı silahların etkisi ve gücü daha iyi olduğu için direkt fark yaratmaktadır. Call of Duty Warzone en iyi silahlar isimli bu konumuzda, oyunda bulunan en etkili ve güçlü silahların neler olduğuu öğreneceksiniz. Bu sayede oyunda onlara odaklanacak ve bulmaya çalışacaksınız. Gelin konumuza geçelim ve hangi silahlar varmış birlikte görelim.

En İyi Silahlar


Call of Duty Warzone En iyi Silahlar Nelerdir?

Şimdi silahlara geçmeden önce bir kça şey daha söylemek istiyorum. Bu oyunda uzak mesafeden kapışmak oldukça zor. Ya orta ya da yakın mesafede rahatlık ile kapışabiliyorsunuz. Bu yüzden uzak mesafede başarılı olmak istiyorsanız keskin nişancı tüfeklerinde kendinizi geliştirmeniz gerekecektir. Bunu da belirttikten sonra silahlara geçebiliriz.

1- M4A1

Call of Duty Warzone




M4A1 isimli bu taarruz silahı, Warzone’da yani Battle Royale oyununda ki en etkili silah olarak geçmektedir. Çünkü bu silah diğer silahlara oranla daha isabetli atışlar yapmanızı sağlar. Ayrıca orta ve yakın mesafede affetmez. Ayrıca kilidin kısa sürede açılır ve kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Bu silahı bulduğunuz zaman hemen alın.

2- AK-47

Call of Duty Warzone

Bu silah oyunda ilk başlarda çok dengesizdi. Yani kontrol etmesi çok zordu. Gelen güncellemeler ile biraz daha iyileştirdiler. Ama bu silah ile tararken çok fazla tepiyor bunu yine belirtmekte fayda var. Bununla oynarken kısa süreli atışlar yapmanız daha iyi olacaktır. Az bir mermi ile çok fazla hasar vermektedir. Orta ve yakın mesafede ölümcüldür.

3- PKM

Call of Duty Warzone




İşte geldik ölümcül bir silaha daha. Hafif makineli tüfek olarak geçen PKM dengeli ve yüksek ateş hızına sahip bir silah. Mermi kapasitesi fazla olduğu için sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Ayrıca orta ve yakın mesafede etkili olduğu gibi uzun mesafede de etkili olmaktadır. Bunu da bir yere silahı dayayarak elde edebilirsiniz. Bu sayede uzun mesafede de etkili vuruşlar yapabilirsiniz. Bu dayama dediğimiz şey Mounting oluyor.

4- HDR

Call of Duty Warzone




HDR isimlş bu silahımızda keskin nişancı tüfeği olarak karşımıza çıkıyor. Bu silahı güçlü yapan özelliği ise düşüş ivmesinin az olması. Yani çok uzakta bir hedefe ateş ederken fazla yukarı kaldırmanıza gerek kalmıyor. Bazen tek atışta düşmanları da alabiliyorsunuz. Bu Battle Royale haritası için oldukça güzel bir silahtır.

5- MP5

Call of Duty Warzone




MP5 isimli silahımız ise bir SMG sınıfına ait silahtır. Oldukça seri bir silah olması bunu orta ve yakın mesafede ölümcül yapmaktadır. Ateş hızı yüksektir. Ayrıca ADS hızı da iyidir. Yani nişan alma hızı da oldukça yüksek olduğu için zor durumlarda anlık hayat kurtarabilir. Buna birde susturucu takarsanız ne yeriniz belli olur ne de ses duyulur. Kesinlikle denemelisiniz.

6- MK2 Carbine

Call of Duty Warzone




MK2 Carbine isimli bu silahımızda bir keskin nişancı silahı olarak karşımıza çıkıyor. Bu silahın yüksek hasarı ve menzili bulunuyor. Kafaya ve gövdeye yapılan atışlar ile düşmanları yok edebilirsiniz. Yakın mesafede ise düşman zırhlı dahi olsa müthiş bir hasar vermektedir.

7- Oden

Call of Duty Warzone




Oden için size şöyle söyleyim sizde anlayın. Oyunda ki tek atış ve hasar olarak en iyi silahtır. Yani bir atış ile sadece bir mermi ile en fazla hasarı veren saldırı silahıdır. Bu silah gerçekten affetmeyen bir silah. Bunun oynarsanız tek tek atışlar yaparak oynayın. İnanın en iyi dostunuz bu silah olacaktır.

8- MP7

Geldik sonuncu silahımıza. MP7 isimli bu SMG sınıfına ait silah ise yakın mesafede gerçekten etkilidir. Hızlı ateş gücünün olması ve hızlı bir şekilde kontrol edilebilir olması onu güçlü kılan şeydir. Bunu sevmezseniz alternatif olarak P90’ı da deneyebilirsiniz.
Call of Duty Warzone en iyi silahlar nelerdir isimli yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz.Hepinize bol keyifli oyunlar dileriz.

Benzer Paylaşımlar

Sonraki Yayın
« Prev Post
Önceki Yayın
Sonraki Yayın »
Disqus
Yorumunuzu Ekleyin

Hiç yorum yok